2016. július 8., péntek

Álmomban már láttalak

Sok fajta lagzi, esküvő létezik. A legtöbb esetben szeretet van benne, de van olyan amiben izgalom, beletörődés, és van amiben kényszer.
És van olyan mint amiben július 2.-án volt részem. Azt mondják a jó bor korral csak jobbá válik, de szerintem ez a szeretetre is igaz. Remélem a párocskám nem orrol meg rám, mikor azt írom, hogy nem a pubertás nemzedék tagjai, hiszen felnőtt gyerekek mellett az ember már rég búcsút intett a tini kornak.
Bár tini koron túl, de tinis szerelembe esve, hihetetlenül imádják egymást, ami csodálatra méltó. Az ember, és köztük Deni és Bélus is, élete során sok kemény időszakon megy keresztül. Van aki elbukik, és van aki a gondoktól csak erősebb és keményebb lesz, de sosem felejtkezik meg az örök igazságról, hogy a szerelem bármikor beköszönthet hozzá.
Egy esküvői szolgáltató sok mindent lát. Vannak jók, és vannak rosszak is, ahogy van napsütés, és felhő is. Deni és Bélus lagzija a szikrázó napsütés egy borús nap után, tapintható szeretet minden egyes pillanatban. Biztosan vannak, akik furcsának tartják, ha valaki a saját udvarán egy fűzfa árnyékában mondja ki a boldogító igent, és vannak irigyek is, hogy ez az ötlet nem az ő fejükből pattant ki. Csodálatos volt látni, két érett ember milyen elképesztő hévvel imádja egymást, és a boldogító igen után elmondott fogadalom csak azokból nem csalta elő a könnyeket amik nem voltak ott.
Jó példa a fiatalok előtt, kik úgy gondolják rájuk nem vár boldogság. Pedig igen, még ha az út olykor végtelennek is tűnik, és sokszor már a remény is veszni látszik.
A varázslatos kerti élmény után maga a lagzi már csak hab volt a tortán, hisz a násznépre a szeretet, és a vidámság átragadt a fiatalokról, és elképesztő bulit varázsoltak. DJ Szomi maximálisan feltekerte a hangulatot, ami még a hihetetlen meleget is túlszárnyalva tombolt az éjjelen keresztül. Amikor meg már azt hihette volna az ember, innen már nincs feljebb, nos akkor érkezett Deni és Bélus zseniális rögtönzése, a Hogyan is varázsoljuk le a menyasszony combfixét néven, Joe Cocker - You can leave your hat on című örökzöldjére! Bevallom, Kim Basinger is jó volt anno, de amit Deni alkotott, az elmosta Kim emlékét! :)
Buli, pörgés, tánc, csókok, szeretet. Ilyen volt a lagzi, amit megélhettem élőben, amiért végtelenül hálás vagyok a Párocskának, és minden vendégnek, és kollégának, aki ott volt!
Végszónak pedig jöjjön a bejegyzés címének magyarázata, hiszek benne, hogy azon napon mikor Deni és Bélus egymásba habarodtak, és eldöntötték, hogy életüket egymásnak szentelik azt súgták a másik fülébe - Álmomban már láttalak.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Robika!Nagyon szépen köszönjük a vallomását.Egy kicsit el is érzékenyültünk az olvasás közben ,hiszen a gyermekeink,de jo érzés töltött el bennünket.Reméljük, hogy ez a szerelem, szeretet megmarad az életük végéig.Manci mama és Laci papa.

    VálaszTörlés
  2. Drága Margitka! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodaszép napnak! Óriási pozitív energiával tölti fel az embert az ilyen esemény, és hosszú hetekig melegséget termel a lelkemben, és erőt ad a következő munkáimhoz! Csókolom! Robi

    VálaszTörlés