2018. február 16., péntek

A húsz menetes csata

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak elcsúsztam egy hangyányit. Mivel hamarosan indul az új szezon ideje lenne lezárnom egy új bejegyzéssel a tavalyi évet.
Mint a címből is kiderül a szezon egy nagy csata volt, húsz különböző, és különleges menettel.
Voltak nagyon nagy és pici menetek is, volt, hogy szenvedtem, volt hogy könnyeztem, és persze a "hűvös" nyárban egy kicsit izzadtam is. :)
Eme bejegyzésben elmondanám hát Neked kedves olvasó, milyen is volt számomra a 2017-es lagzis szezonom.
Az egész elején jó ha tudod, nem minden lagzi sikerül úgy, mint ahogy azt várnám, idén is volt sajnos 1-2 kellemetlen menet, de összességében elmondhatom, ezt az évet is sikeresnek, és tapasztalatban gazdagnak tartottam. A rossz tapasztalatot a sarokba dobom, és ahogy a klasszikus mondaná - '' csak a szépre emléééékezem!" Induljon hát az összefoglaló, olyan - Út a döntőig stílusban - vagyis hát lássuk hol és mik voltak azok, amik megdobogtatták a szívemet 2017-ben.
Minden év hoz valami érdekességet, és nekem ez tavaly maga a nyitó lagzi dátuma volt, hiszen április 1. csaptam bele a lecsóba Moncsi és Peti lagzijával. Bolondok napján, két szerelembe bolondult emberke mellett lehettem, és így a kezdet jól sikerült.
Nagyon kellemes volt egy kedves régi barátom lagziját vezetni, köszönet nektek Dénes és Bogi.
Tavaly is volt három olyan lagzim, ahol magyar-szlovák kapocsként kaptam szerepet, ebből kiemelkedik két profi kézis lagzija, amit Budapesten túl vezettem egy gyönyörű júniusi napon.
Láttam komoly csillogást, és meghitt falusi lagzit, csinibabákat miniben és jóembereket egy ingben.
Volt ferdén néző plébános és motorcsónakos világbajnok, és volt amikor a menyasszony mezítláb sétált a városban, mert a tartalékcipőt a szekrényben hagyta odahaza :)
Nézzük hát hol és kik, mik voltak számomra az év fénypontjai, természetesen a teljesség igénye nélkül - lécci nehogy valaki megsértődjön, ha név szerint itt most nem találja meg önmagát!!!
Akárcsak az Oscar díjaknál, én is a technikai oldallal kezdeném, és nagy örömmel jelentem, 2017-ben a legkellemesebb meglepetést nekem Horesnyík Ervin jelentette az objektív mögött, míg a mozgó képek mestere Mohácsi Laci - Moha - lett.
A catering és a pincérek sajnos idén, izé vagyis tavaly,  többször is borsot törtek az orrom alá, viszont Sziszi és Ricsi lagziján a pincér csapat - sajna meg nem mondom melyik helyi étterem csapata volt - ígérem utána nézek - a profizmus legmagasabb szintjét hozta - pontosság, kedvesség és barátságos viselkedés - amiért most is azt tudom csak mondani - profikkal mindig jó együtt dolgozni - köszönöm!
A legszebb helyszín ahol voltam az a Nádas pihenőpark Vasadon míg a legszebb templom nálam még mindig a Szent András templom Komáromban.
Ami a szakácsokat illeti, itt a legjobb kajával a nyáradi Platán látott el engem, és a jónépet :)
A zene minden egyes lagziban a legfontosabb, ez 2017-ben sem volt máshogy, és még mindig nyerő nálam a Ritmo, de a szólistáknál biztos befutó lett Bölcs Márk egy elképesztő gellei lagzival, ami az év legjobb hangulatú lagzija lett!
No és akkor jönnek a főkategóriák vagyis vőlegény, menyasszony :)
Visszatekintve nem kérdés számomra, hogy a tavalyi év vőlegénye egy elképesztően "csupaszív" ember, aki nem más mint Pásztor Ottó, hiszen egy olyan csodálatosan kedves lagzival lettem gazdagabb Kicsinden, ami minden évben csak egy van, ha van!
Az év leg menyasszonyára több jelölt is akadt - szám szerint 20 :) , de végül a befutó Zilizi Anita lett :)
A legkedvesebb pár, nos itt nem tudok, és nem is akarok kiemelni senkit sem, mert mind a húsz párom kedves, aranyos emberek voltak, és nagyon örülök, hogy mellettük lehettem azon a bizonyos Nagy Napon.
Az hogy milyen lett a 2018-as év, majd meglátjuk valamikor október végén, de az már most biztos, hogy idén is ott leszek, és fogom majd a párjaim kezét, és igyekszem mindenben segíteni őket!
Köszönöm, hogy Veletek lehettem, és köszönöm, hogy majd Veletek lehetek! :)