2015. szeptember 29., kedd

Intró

Szia!

Üdvözöllek a blogomom, ahol minden a NAGY NAP körül forog.

Hát akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, miért ceremóniamester és nem vőfély.
A mai fiataloknak van pár elvárásuk az esküvőjük és persze a lakodalom lebonyolításával kapcsolatban. Lehet ez másnak apróságnak tűnik, de igen is fontos, ha nem akarnak verseket orrba-szájba, búcsúztatást könnyekkel, vagy a buligyilkos menyasszonyrablást, és este 10-kor már fél esetleg hullarészeg vőfélyről - tisztelet a becsületes kivételnek - már ne i s beszéljünk, akkor jön a képbe a ceremóniamester.
A ceremóniamester vagy röviden a CM ott van a párral az első pillanattól, segít nekik, és felel azért, hogy a Nagy Nap felhőtlen bulizást, és feledhetetlen emlékeket hozzon, ne a konyhába való szaladgállást, süti csomagolást, és hasonló dolgokat, ami komoly borsot törhet minden fiatal orra alá.
A jó CM ott van, de mégsem, irányít, tájékoztat, stílust és eleganciát ad az esküvőnek és a lakodalomnak.

Akkor most pár szót arról miért is választottam ezt a hivatást - nem szakmát!
Az egész 2013.7.27.-én indult el, hiszen ezen a napon vettem feleségül a világ legszebb virágszálát!
Igazi falusi lagzi volt a miénk is Nagy Iván vezetésével - köszi Iván!!!
Megtetszett a dolog nekem is, és mivel így két év után is kellemes emlékekkel gondolok vissza arra a napra - a barátok szerint  - Öcsém, ilyen buliban még az életben nem voltam! - így hosszas gondolkodás után úgy döntöttem a tettek útjára lépek, és keresgetni kezdtem.
Mivel az internet kitárja a világot nem tartott sokáig és ráleltem Szitás Robira alias Szitura, aki a legjobb választás volt, ebben biztos vagyok. Egy ember, aki több mint 20 éve űzi ezt a mesterséget, és túl 660!!!! lagzin a legjobb inspirációnak, és tanárnak bizonyult!

Remélem, majd évek múlva Szitu is picit büszke lesz rám, hogy igyekeztem Csallóközben is meghonosítani azt a stílust amit Ő képvisel, igérem, én mindent meg fogok ezért tenni!

Hát kezdésnek azt hiszem ennyi, és remélem hamarosan blogolom majd az első igazi CM feladatomat is!

u.i.: Szitunak üzenem, tartom magam az egyik legfontosabb tanácsodhoz - Ne csak azt kérdezd meg mit szeretne az ifjú pár, hanem azt is hogy mit NEM! Ezt mindig be fogom tartani! :)